aktiviti sepanjang bulan feb..

hello,hello,hello....

Assalamualaikum...

Dah bnyak hari siti tak update blog kan(bajet mcm rmai je yg berebut -rebut nk lnding kat blog ni untuk bca entri-entriku ini kan..hahaha),tak kisah la yang pnting update je kan..tengah boring xtau nk buat apa tetiba idea dtang mencurah-curah bagai cendawan tumbuh lepas hujan je~~mcm tak sesuai je pribahasa ni~~almaklum la dah lma tak blajar BM kan..tu la pentingnya kita belajar BM ni,walaupun kita ni org mlayu tp still ada org mlayu yg tak boleh ckp bhasa melayu dgn bagus,tepat,padat dan muthakhir (cogan kata RTM) heeeheeeww<-----gelak baru..sebab tu la kat skolah kita kna blajar BM and wajib lulus klau tak kna repeat la jwbnya..padam muka




Ehh~~ ni dah kluar lndasan topik dah ni..heeeheew
Ok berbalik kpd tjuk kita yg terbuntang kat atas tu ok...sory sbab update story ni lmbat skit,biasa la nma pun pelajar kan so mmang sntiasa busy dgn assgment yg bertmbun-tmbun smpai tak tau nk buat yg mna stu..heeheew..di kesmpatan yg ada ni siti akn story la serba skit aktiviti siti spnjang bln feb aritu..

KPOP dance competition
Wktu acara ni berlngsung siti just jadi urusetia je,tolong nyibok sana sini,tolong gelak kat org bila diaorang salah step wktu mnari..heeeheew and tlong jadi kakak comel yg bgi hadiah..heeheew
ni la muka org yg tolong  sorongkan troli hadiah tu...cumell x?? heeeheew..

tengok,tngok...gya-gaya nk tolak troli yg kcik tu dgn hdiah yg besar gedabak..huh,berat nk mampus!!

Ekceli nk ltak gmbar pmenang ngn vdeo dorang mnari tp siti lupa plak nk ambik n rkam dorang mnari..biasa la eksaited ambik gmbo sndiri kan..kan..heeeheew..cmpetition ny just untuk girls je,ekceli untuk boys skali tp dh dorang sume bsing-bsing xnak join so bgi girls je la yg ambik bhgian..dah tu korang tau tak?? wktu prtndingan ny tgh rancak brlangsng and gurl-girls kat ats stage pon kemain lg brgelek tetibe dgr suara boys sorak-sorak kat blakang..dh tu bila MC soh dorang komen kemain lg ckp best..poyo betol,awl2 ckp tak nk join pastu tetiba nk join plak..ckap mcm keling btol..tp tak kisah la yg pnting enjoy..

Ni ada beberapa pic lg tok korang tgok..mlas ehh nk ckp pnjang-pnjang..TGOK JGN TAK TGOK..heeheew

ni gmbar kengkawan siti..muka penat bru lpas buat persmbahan tapi still bg pose terbaik..hehehe

berdebar...pemenang yg brdebar bukan siti..heheew


mesti korang ingat gmbar ni sama ngn yg ats kan?? ekceli ada prbezaan tp siti pon tak tau kat mne beza nye..klau jmpe gtau la..

Rasanya smpai sini je untuk kali ni..dh pnat menaip ni..heeheew..

Bye..

No comments:

Post a Comment