Lelaki hensem je?? yang tak hensem...

Assamualaikum..

Haiii..korang pe khabr?? sihat??..of coz la sihat kan kalau tak takde la korang terlopong kat dpn lappy nyadap entri aku ni kan..hampir sejam aku mngelamun tok cari topik tok entri aku kali ni,sambil-sambil tu aku blogwalking kejap cuci mata..hehe

Semenjak dua tiga empat lima menjak ni aku selalu sgt jmpa dengan org hensem..hehehe..
Aku suka sgt tgok laki yg pkai kmeja putih..hensemmmmmm siot,sumpah aku tergoda..haha..gurlz sekarang semuanya nak boypren dorang hensem mcm dia tu la,dia ni la..mcm2 la jenis la yg dorang nak..

"hope future husband aku hensem mcm brad pittttt"..tetibe..hensem ke brad pitt tu? entah..
Nape semua org nak laki hensem je??  memang la tak dinafikan aku pon suka laki hensem jgk,tapi laki yang tak hensem korang nak humban kat mna?? Kesian dorang..ada sesetengah gurlz ni yg sggup tak kwin semata-mata nak husband dia tu muka hensem gila-gila..aduhai!! masalh ni..kalau aku di takdirkan sebagai seorang lelaki yg hensem tahap,mmg aku tak keluar rumah la jwabnya..takot dow!! takot dengan perempuan2 kat luar sana yang bekejar-kejar nak org hensem je..


maaf gambar abg2 kpop je yg ade..aku mlas nk google,ambik kt lappy je..heeeehee
Hensem ke tidak seseorang lelaki tu bukan terletak pada rupa dia je..tapi amalan dia,budi pekerti dia,yang paling penting agama dia..kalau boypren korang tu hensem nak mampos tapi sembahyg tak tahu better tak payah buat husband la kalau cam gitu..kalau hati baik solat tak tinggal muka tak hensem pon takpe..kalau dah takdir korang dapat org hensem alhamdulillah..kalau yg dpt org yg tak berapa nk hensem tu jgn la memilih plak terima je dia seadanya kan..

opps!! aku bagi ceramah ke?? hehehe..maafin ya..bukan muffin ok! niat dihati just nak korang tau perasan org laki yg tak berapa nak hensem ni bila korang selalu puji orang hensem depan dorang..antara gejala-gejala dorang terasa hati adalah : teng teng teng..

- bila korang citer pasal laki yg hensem depan dorang mesti dorang buat2 tak dengar pastu suruh korang ulang lagi sekali..
- dorang akan cuba sibukkan diri bila nmpak korang nak pegi dekat dorang..hahaha..
- buat muka menyampah..
-kalau dorang tak tahan sangat dengar fairy tale korang tu dorang tak akan segan silu untuk cakap "makcik sudah-sudah la dengan citer kau tu,dah naik nanar telinga aku dengar citer kau ni tau"..so korang paham-paham je la yep..
Moral of the storynya?? korang cari sendiri..hehehe..ok lar,sampai sini je..lain kali story lagi..

BYE.. 

p/s : hargailah org yg korang syg dengan seikhlas hati yep..

1 comment:

  1. ble kte suka kan seseorg,kte tak leh tgk dri paras rupa dia kan :)
    bkwn biar ihklas tak gtu hehehe

    ReplyDelete