comeback!!!

Assalamualaikum smua..

Rasanya msih belum terlmbat untk aku ucap "SELAMAT HARI RAYA" kat smua  readers yg sudi menjejakkn kaki ke ruang angkasa raya aku ni..kikiki

Fuhhhh,fuhhh....aduyai bnyak btol sampah yg berlonggokn kat blog aku ni..al-maklum la dh lama tak mengemas a.k.a mengupdate blog aku ni..entri pon dh lapuk di telan korang..huhuhu
Bersesuaian dgn tjuk entri aku kali ni aku nak jerit ckit..."IM'HOME..." hehehe..saja gediks nk buat mcm tu..seriesly aku kekok and bengkok nk taip entri kali ni..dh lama tak post entri kan..idea pon xdak..tapi tak kisah la,even xdak idea aku dengan semangat yang berkobar-kobar sperti air di laut ni tetap ingin mengepost satu entri untk hari ini.....hahaha..ayat sastera la pulak yang terkluar..

Selama beberapa bulan ni macam2 prkara yg aku lalui...last entri aku beberapa blan yg lpas aku citer yg aku dh hbis matrik kan? So,skrg aku nk mengupdate status aku yg terkini pulak ok..

Skrg ni aku dah berjya bergelar sebagai mahasiswi universiti malaysia sarawak..first time aku rasa mcm bodoh sangat2..hehehe..korang nk tahu knapa aku ckap mcm tu? Seriesly,unimas ni bapak besar..penat nak mampus jalan sini..nasib baik fakulti aku dekat ja dengan blok kediamn aku,kalau tak mmg mati kepenatan la aku..hehehe..over pulak makcik ni ye..

Sbab kdua aku rsa bodoh adalah krana aku tak tau nk ssun jdual klas...arrrrr..pning kpala aku nk ssun..klau skolah dlu ckgu yg ssunkn untk kita tp bila dh msuk 'u' ni kna ssun sndiri pulak..aduyai..apapon aku kna cuba ssun..ni pengalaman baru untk aku..aku akn cuba yg trbaik..FIGHTING!!!..hehe

So aku harap korang doakan la aku berjya mengharungi khidupan sbgai mahasiswi kat sni..amin..

Aku rsa smpai sni je dlu ok..bertemu lagi di hari dan wktu yang sma di tv 3..eh eh..tetiba jdi pengacara tv plak..hakhak..

ok..bye..

No comments:

Post a Comment