JOM RAYA LAGI..!!!!!

Assalamualaikum...salam raya korban yah!!! hehehe..

Tengok tak tajuk entri kamek kali nih??? hehehe..RAYA!!!
Tengah satu malaysia sibuk dok tengok bola piala Malaysia,aku pulak sibuk dok berhari raya malam-malam buta ni..hahaha..ekceli kolej aku ada anjurkan open house raya malam ni,so smua apartment kena buat open house..apartment aku pon tak terkecuali buat open house..siap ngn anyam ketupat lagi..huhuhu

Semangat betol housemate aku menghias rumah..hehehe





" Arrrrrrrrrrrrrrrrghhhh...nape bleh seri pulak ni.."..terkejut aku bila housemate aku tetiba jerit..hahaha..smuanya pasal bola..kelantan vs ATM..

Raya korban pon dah tak berapa hari je lagi..tahun ni aku raya korban kat sarawak..rindu family siot..hahaha..untung la pada sesiapa yg balik raya kat umah..

* mood rumah aku sekarang*
~ housemate tgh citer hantu plak..hahaha..sebab line internet slow so xleh tgok bola~

tak tau nk taip apa..hakhak..
iklan la kejap..hehe

tgah menyediakan juadah untuk tetamu..comey tak bekas kuih kiteorg??? hehe..

bergmbar depan pintu..hahaha..mana aku??? of course la yg dok amik gmbar nih..

teng teng teng....senyum jgn tak senyum..kikiki

Akhir kata SELAMAT HARI RAYA KORBAN..
semua org tgah sorak bola..hahaha..aku pulak tgh sorak kat blog..

Sampai sini ja okey..PEACE..

No comments:

Post a Comment