Mak jemah nak blik sarawak dah!!!

Assalamualaikum readers... ^-^

weeee....pakcik-pakcik,makcik-makcik,kak long,bang long jom kita main baling guli nak?? cepat sambut bila saya baling... 1,2,3..sambut!!!
alaaaa....awat tak sambut leklok? Tengok guli tu golek pi jauh dh...tak mau main lah.. :(

HAHAHAHAA...apakah yg berlaku tadi?? Hanyalah untk iklan shja beb.

okey. yg ni baru betol2 entri aku..heeee

~17/2/2013~
tarikh apa nih kak cik?
tarikh kak cik nak blik srwak lah...ahhh..sdih! rasa mcm baru shari aku blik kg, pstu dh nk kna blik stdy..

- oiiii..jemah ada lg smggu lbih okey la tu.
 ada suara sumbang yg berkata-kata..memang la ada lg smggu lbih tapi...sob sob sob..sdih nak tggalkn mak kat rumah. Ampa tak pa la dok rumah ja..emmm..

ehem ehem..maaf2 emo skit pagi-pagi nih..heheheh..
aku pun tak tau nak tulis apa sbnarnya..haha..main redah ja taip nih..

nak gtau korang nih..aku skrang tgh mnulis nvel..WAHHHH!! kelas kau jemah..hahaha.
hope korang smua sntiasa bg aku smgat utk siapkan nvel aku ni.. ^-^
dh lama aku idam nk tgk nvel aku sndri ada kat psaran, so insya Allah klau ada rzeki bleh la impian aku ni jd knyataan yap.

menulis ni msti ada mood yg tip top punya, klau mood hangat2 tahi ayam tu jgn tlis apa-apa lg sbb nnti ayat tunggang tbalik..heeee..
bila aku tak da idea aku akan BW kat blog korang2 smua kot-kot la ada idea time dok godek-godek blog korang kan??

stakat nih idea aku msih lg mncurah-curah,tp nnt bila dh ketandusan idea hope korang smua bleh sma-sma tlong aku cri idea..boleh kak long-kak long smua? opss lupa..bang long,pak long and mak long pon bleh tlg kasi idea jgk ya.. heeee

nvel aku nih tak da tjuk lg..
nanti korang tlg aku carikan tjuk yg ssuai bleh??? dengan muka yg pnuh mengharap!!

blogging buat aku lebih berjiwa seni... ^-^..korang pun buat aku jadi insan yg lbih sentimental..hahaha..apakah??




rasanya sampai sini je lah aku membebel
even mulut tak bergerak tapi penat menaip mengalahkan pelari pecut..hahaha..hiperbola tol!!


cuci mata sikit lah..



suka hati saya lah nak ltak gmbar apa pon ya..kikiki
asalkan bhagia~~

okeylah..bye uollssssssssss
see uollsss again..hahaha

tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi !!
 slogan MELODI~

No comments:

Post a Comment