sekitar majlis perkhwinan kakak aku ^_^ [ entri bergambar]

Alloohaaaaaa...

waaaaahhh..dah lama tak updated blog aku ni, selama beberapa hari or minggu or tahun aku tak updated blog ni macam2 perkara and event yg berlaku and yg aku dh hdiri..hehehe

pada 7/2/2013 kakak aku yg ke-3 selamat menjadi isteri kpd jejaka pilihan hati dia..alhamdulillah!!
aku pon tumpang happy sekaki..hehehe..

pengalaman jadi pengapit pengantin memang buat aku mengigil satu badan tiap kali nak mkn beradap..hahahaha..INI SEMUA POYO!!!! hehehe
 tapi even takut and malu-malu kerbau tapi aku ttap jalankan tgas sbgai pengapit dgn jayanya..TAHNIAH utk aku..kikiki


7/2/2013 - akad nikah

tgh tggu nak pegi masjid utk nikah.

cincin kahwin dia..( aku nak jgk lah..hehehe)
lpas akad nikah n sarungkan cincin..ni dh ada kat umh aku..

10/2/2013 - majlis persandingan

aku yg berbju mrah itu...hahaha..kushuk mencuci tngan...^_^





abaikan muka aku yg belemoih tu ya!!!!


 bila tgk kakak aku yg nervous thap dewa time nak akad nikah buat aku tkot nak kwin..hahaha..apa kaitannya plak dgn aku kwin nih??? *abaikan*..time ni lah smua family bleh brgbung and bersua muka

smua org sgtlah hepi time ni trmsuk aku..heee

emmm..krya aku skrg dh hmpir msuk prtengahan,so harap korang doakan aku dpt siapkan..AMIN!!!

so,sampai sini jak..Assalam ^_^




No comments:

Post a Comment