Mini Giveaway by NurulFHMT


Hello readers..

dah lama rasanya aku tak join GA..so hari ni terasa mcm nak join plak.
tgh tadi BW tetiba ternampak GA ni kat blog cik afievy ivy..

ni banner GAnya..nak join klik banner ya..

 

 Tag :-


thanks..peace!!

Promote GA simple dari Cik Yui..

Assalamualaikum readers...

promote!! promote!!!

hari ni aku nk promote GA bulanan yg dianjurkan oleh blogger hebat Nurul Yui

GA April 2013 Nurul Yui


aku dah join..korang jom la join sekali..hadiah yg kak Yui bagi best,ole-ole dari bandung tu..

so, meh-meh kita join ramai-ramai..
syarat-syarat pnyertaan pun tak susah..
selamat mncuba..

peace!!!

together kita WeChat nak????

Assalamualaikum semua...

dah lama rsanya aku tak mengetuk papan keyboard ni utk taip entri..hehehe..almaklum lah sibuk memanjang

Aku baru je lepas midsem exam..alhamdulillah aku dpt jwab dgan baik..ni smua berkat doa mak n all my blogger fmaly (ada ke yg doakan aku? klau ada terima kasih ya.. :)

topik entri akau kali ni pasal Wechat..
hah!!! tak tahu??? Biar betul korang ni???

Alaaa..yg tgh fames skrg ni..wechat ni salah satu application baru utk smartphone dan android..emmm..wechat ni korang boleh buat video call ( mcm skype tu), bleh chat (mcm message), boleh jgk ckap mnggunakan walkie talkie..lagi...kalau nk tahu kawan sekeliling kwasan korang tu ada wechat ke tak korang boleh la gunakan ''look around'' so nnt akan tersenarailah orang-orang sekeliling korang yg guna wechat ni..

best kan?? Ada lagi, ada lagi..

korang jugk boleh scan bar code kwan-kwan korang kalau nk add dorang..
mcm ni

ni..bar code aku, scan la klau nk chat dgn aku..peace!!!


banyak lagi yg mnarik dgn wechat ni..so aku sarankan korang install benda alah ni..hehehe..supaya kita boleh berchatting..

yg pling pnting...FREE OF CHARGE..weeee!!! tu yg best psal wechat ni..korang jgk boleh chat dgn lbih dri seorang kwn dlm satu msa dgn mnggunakan group chat..

excited aku cerita pasal si pakcik wechat ni..korang jengah-jengah dan install lah wechat ni ya..
mcm promote barang kosmetik plak aku ni..hahaha

ni anda gmbar features yg aku dok ponpang-ponpang cerita kat atas tu..

VIDEO CHAT

 

VOICE CHAT


GROUP CHAT



LOOK AROUND


So..hope korang faham..hehehe..

Selamat Ber-wechat..
jgn lupa scan bar code sya..hehehe..

peace!!!