Sihat itu satu nikmat

Assalamualaikum semua..

2 hari yang lepas aku dimasukkan ke hospital sebab..

demam + migrain = pengsan

kena tahan di wad selama satu malam..nsib baik la satu malam,seyes boring dduk kat hospital..


sakit time nurse tu ccuk benda alah tu..


bila dah rasa sakit aku sangat menghargai masa sihat aku..tapi walau sehebat mana pun kita menjaga kesihatan kita tapi kalau ALLAH nak uji kita mungkin sesekali Dia akan bagi kita rasa sakit itu..
aku redha dengan ujian ni 

peace!!! senyumlah selalu walaupun dugaan ditempuh

p/s : ALLAH sayangkan hambanya sebab tu DIA bagi ujian untukkita tempuh dan selalu ingat pada-NYA.

No comments:

Post a Comment