bintang di atas kepala !!

Assalamualaikum..

Dah lama tak mencurah isi otak aku kat sini..
seperti kebiasaannya aku menaip tanpa ada isi yang spesifik dalam otak aku ni.

sedang orang lain sibuk buat assignment (aku pun tgah buat jgk) aku pulak sibuk meng-update blog..hihi
lagi 2 minggu nak final oiii..tapi aku macam over-relax plak, stdy jangan ditanyalah..ansyik nak main ja

hari ni first time utk semester ni aku datang CAIS a.k.a library ( tp kat UNIMAS library dorang bg nama CAIS)..demi untuk membuat assignment yang tak siap2, report yang bertimbun jgk, tutorial lg, nak stdy lagi..ahhhhhhhh..pengsan aku!!

makin dekat nak exam makin bertambah kerja..mcm perdana menteri..hari-hari dpt call tanya psal itu dan ini..sekarang pun masih bertungkus lumus menyiapkan assignment..hahaha..tapi masih sempat nak menaip disini..

hari-hari aku pening memikirkan kerja2 yang banyak..thats why bintang selalu diatas kepala aku..

heeee..bye!!

ada masa akan ku updated lagi yah..

capture your beautiful days and keep it shine your life..



1 comment:

  1. Hi! Jom join GA first sy.
    http://rafydahouse.blogspot.com/2014/01/beauti-giveaway-1-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete